Prihlásenie
Tuniakové filé v extra panenskom olivovom oleji, ručne lovené.
Zemiakové gnocchi predstavujú veľmi bežný typ cestovín, pretože sú základom mnohých rôznych receptov.
Callipo originálne filety z tuniaka v organickom extra panenskom olivovom oleji, ktorý neobsahuje syntetické chemikálie a neobsahuje GMO.
Penne a Candela sú jedným z najobľúbenejších tvarov cestovín na stole.
Z výberu najlepšej krupice z tvrdej pšenice vzniká lokálny výrobok typický pre región Basilicata: krátke fusilli.
Na výrobu fileta z tuniaka žltoplutvého vyberá spoločnosť Callipo najcennejšieho tuniaka a etapy spracovania sa riadia kalábrijskou tradíciou.
Pomodori Secchi - sušené paradajky v slnečnicovom olej s oreganom. Ochutnajte pravé talianske sušené paradajky.
Stredomorská zelenina s artičokmi. Rýchlo pripravené zdravé jedlo, ktoré obsahuje všetky prvky ajurvédskej kuchyne.
Zelené Olivy s kôstkou 314ml IPOSEA v slanom náleve.
Zmes Zeleniny v rôznom pomere, naložené v slnečnicovom Oleji. Vychutnajte si zmes typickej talianskej zeleniny ako sú olivy, artičoky, huby a mrkva.
Cantucci sú skvelými cukrovinkami práve vďaka starostlivému výberu kvalitných ingrediencií, vrátane 100% talianskej zmesi cukru a trstinového cukru.
Cantucci sú skvelými cukrovinkami práve vďaka starostlivému výberu kvalitných ingrediencií, vrátane 100% talianskej zmesi cukru a trstinového cukru.