Prihlásenie
Kyselina citrónová má mnoho využití v potravinách aj v domácnosti.
Kakao sa získava zo semien kakaovníka. Typické chute kakaa sa rozvíjajú počas fermentácie a praženia. Vďaka nízkemu obsahu kakaového masla má kakao so zníženým obsahom tuku výrazne silnú, horkú kakaovú vôňu. Prírodný kakaový prášok je možné použiť do koláčov aj na prípravu čokoládových dezertov. Chutí vynikajúco aj ako horká čokoláda na pitie!
Kokosový cukor sa získava z nektáru kokosových kvetov. Má nižší glykemický index ako obyčajný cukor, teda je skvelou variantou ochutenia pokrmov a nápojov pri cukrovke.
Bezlepková Bio želatína v plátkoch. Ideálny základ pre jednoduchú výrobu jemných tort, ovocných želé, krémových dezertov alebo výdatných terin.
BioVegan Master prášok do pečiva. Prášok do pečiva je vhodný na cestá všetkých druhov.
nerafinovaný trstinový cukor 1000g
Brezový práškový cukor je ako klasický práškový/múskový cukor. Ideálne na sladenie, pečenie, posýpanie a zdobenie, na pečivo a pečivo. Odporúča sa pri vedomej diéte a pri diétach. Brezový cukor je šetrný k zubom a vhodný pre diabetikov.
Javorový sirup je sladidlo s obsahom cukru okolo 66%. Vďaka vysokej sladiacej sile sa dá šetrne dávkovať. Sirup okrem cukru obsahuje prírodný minerálny obsah javorovej šťavy.
Kokosové mlieko môže nahradzovať mlieko a využíva sa na prípravu rôznych dezertov, syrov či kari. Využíva sa aj na prípravu niektorých miešaných nápojov.
CUKROVINA prírodného pôvodu - chutí a je sladká ako cukor - o 40% menej kalórií. Vhodné aj pre diabetikov! - čisto rastlinného pôvodu - vyzerá, chutí a sladí ako cukor - priateľské k zubom - bez laktózy a bez lepku
Pravá Bourbon vanilka dáva tomuto cukru veľmi jemnú a príjemne aromatickú chuť.