Túto omáčku si môžete vychutnať s čerstvými talianskymi cestovinami, ale tiež so zemiakmi alebo ryžou. Radosť nielen pre vegetariánov.mip Paradajky a zelenina zrejúce na slnku sa čerstvo vyrábajú podľa vlastnej receptúry. Jemný seitan premení omáčku na vegetariánske ragú.mip Odporúčame podávať s tradičnými talianskými cestovinami - Spaghetti Antonio Amato.
Po otvorení skladujte v chlade 6-8 °C. Spotrebujte do 3 dní.
Zloženie:
Paradajky* (67%), cibuľa* (9,5%), mrkva* (7,2%), extra panenský olivový olej*, seitan* (6,9%) (pšeničný lepok*, pšeničná múka*, sója*, voda, morská soľ) , morská soľ, balzamikový ocot z Modeny* (vínny ocot*, zahustený hroznový mušt*), zeleninový vývar* (obsahuje zeler* a sóju*), ryžová múka*, trstinový cukor*
* Z certifikovaného ekologického poľnohospodárstva.
Alergény: pšeničný lepok, pšeničný lepok, pšeničná múka, sója, zeler
Krajina pôvodu | Taliansko |