Druhá najsilnejšia Boss omáčka na stupnici pálivosti podľa obsahu kapsaicínu. Výraznú chuť marhúľ podčiarkuje asi najznámejšia čili paprika Habanero orange o sile 300 000SHU. Konzistencia je v porovnaní s jahodou jemnejšia a bez kúskov ovocia.
Organický práškový cukor je jemne rozomletý preosiaty granulovaný cukor bez viditeľných kryštálových častíc. Pre klasické pečivo v ekologickej kvalite.
Ajurvédska čierna soľ, tiež nazývaná Kala Namak, je špeciálna tradičná ajurvédska kamenná soľ, ktorá sa používa namiesto klasickej soli alebo ako aromatické korenie.
Panenský organický kokosový olej od COSMOVEDA je vynikajúci na pečenie, praženie, smaženie, na chlieb, na nátierky a do omáčok. mip Kokosový olej je tiež vynikajúci pri výrobe kozmetických a masážnych olejov.
Organická pasta Cosmoveda Tamarind mip je vynikajúcou sladko-kyslou súčasťou čatní a iných zeleninových, či strukovinových jedál. Tamarindová pasta dodáva indickým mip omáčkam svetlo hnedú farbu a typickú sladko-kyslú chuť.
Asafoetida, u nás známa ako Čertovo lajno, je mip živica rastliny Ferula asafoetida obsahujúca sulfidy a foetidy. Pre jej vynikajúcu chuť a trávenie podporujúce vlastnosti by mala byť súčasťou každej domácnosti a kuchyne.
Kakao sa získava zo semien kakaovníka. Typické chute kakaa sa rozvíjajú počas fermentácie a praženia. Vďaka nízkemu obsahu kakaového masla má kakao so zníženým obsahom tuku výrazne silnú, horkú kakaovú vôňu. Prírodný kakaový prášok je možné použiť do koláčov aj na prípravu čokoládových dezertov. Chutí vynikajúco aj ako horká čokoláda na pitie!
Práškový cukor Naturata je práškový cukor zo surového trstinového cukru v kvalite demeter. Na polevy dezertov a pečiva, ako aj na pečenie jemných piškót. Trstinový cukor Demeter sa spracováva na práškový cukor. Jemné mletie cukru dáva tomuto práškovému cukru svetlú farbu. Dolaďte dezerty a rôzne sladké jedlá.
Jemná oriešková šošovica na rýchle organické varenie. Žltá šošovica je lúpaná zelená šošovica, ktorá po krátkom čase zmäkne. Pred varením ich netreba namáčať a sú pripravené na varenie už za 5-10 minút.
Guduchi ® so zázvorom je zahrievajúca a zdravie podporujúca ajurvédska bylinná zmes vyrobená z listov a stoniek Guduchi (Tinospora Cordifolia) a koreňa zázvoru. Stimuluje trávenie a metabolizmus, podporuje imunitu a zmierňuje dýchacie problémy.
Kakao sa získava zo semien kakaovníka. Typické chute kakaa sa rozvíjajú počas fermentácie a praženia. Vďaka nízkemu obsahu kakaového masla má kakao so zníženým obsahom tuku výrazne silnú, horkú kakaovú vôňu. Prírodný kakaový prášok je možné použiť do koláčov aj na prípravu čokoládových dezertov. Chutí vynikajúco aj ako horká čokoláda na pitie!
Na výrobu lahodných, výživných a bezlepkových zmesí sa používa špeciálna zmes: bezlepkové cestoviny zo série Pasta Natura ponúkajú tradičné talianske tvary cestovín v novom prevedení.
Drobné kúsky šupiek a dužiny dodávajú tomuto nefiltrovanému extra panenskému olivovému oleju „San Michele“ vysoké výživové kvality, ako aj plnú a prenikavú chuť.
Na výrobu lahodných, výživných a bezlepkových zmesí sa používa špeciálna zmes: bezlepkové cestoviny zo série Pasta Natura ponúkajú tradičné talianske tvary cestovín v novom prevedení.
Vďaka jemnej korenitosti zázvoru a nezameniteľnej vôni 20 vynikajúcich bylín v lahodných zázvorovo-bylinkových cukríkoch ide chuť a pohoda ruka v ruke. Esenciálne oleje obsiahnuté v zázvore pôsobia povzbudzujúco na telo i dušu.
Chlorella je významným zdrojom mikroživín. Je bohatá ako na vitamíny, tak na minerálne látky. Súčasťou zeleného farbiva chlorofylu je horčík, vďaka čomu je chlorella jeho bohatým zdrojom. Z vitamínov je vhodné zmieniť vysoký obsah vitamínov skupiny B, a to najmä vitamínu B12, ktorý sa v bioaktívnej forme vyskytuje okrem rias iba v potravinách živočíšneho pôvodu. Chlorella je tiež zdrojom vitamínu C a E, kyseliny listovej a karotenoidov, najmä β- karoténu.