Organická pasta Cosmoveda Tamarind mip je vynikajúcou sladko-kyslou súčasťou čatní a iných zeleninových, či strukovinových jedál. Tamarindová pasta dodáva indickým mip omáčkam svetlo hnedú farbu a typickú sladko-kyslú chuť.
Pestrofarebná, rozmanitá ázijská kuchyňa - hotová v pohári! Rýchlo a jednoducho vykúzlite chutné ázijské jedlá. Jemná zelenina v kombinácii s jemným exotickým korením robí z jemnej kari omáčky zážitok pre zmysly.
Šalát z tuniaka s bio zeleninou a slnečnicovým olejom (za studena lisovaným). Šalát je pripravený na priamu konzumáciu. Tuniak pochádza z trvalo udržateľného lovu, z lovnej oblasti FAO 34.
Sušené v podmienkach surovej stravy pri maximálnej teplote 42°C. Okrem cenných rastlinných bielkovín teraz poskytujú aj kvalitné omega-3 mastné kyseliny zo zlatožltého ľanového semena. To tiež dáva penne dokonalú štruktúru - pre lepšie varenie a pevnosť.
Hnedé ľanové semienko je jednou z najznámejších odrôd ľanového semena, ktoré existujú. Dá sa použiť rôznymi spôsobmi – ako prísada do müsli alebo na výrobu oleja. Hnedé ľanové semienko má jemnú orieškovú chuť. Keďže ľanové semienko veľmi nafukuje, mali by ste dbať na vysoký príjem tekutín!
Škrob je prirodzene bezlepkový, je vhodný aj pre celiatikov. Škrob sa tradične používa na viazanie omáčok a na zahusťovanie rôznych potravín alebo na jemné pečivo.