Prihlásenie
Víno Prosecco má silnú agátovú arómu s podtónom jablka, citrónu a grepu. Má solídnu štruktúru a prejaví sa príjemne a harmonicky na vašom podnebí.
Orieškové Gianduiotti sú typické turínske čokolády, vyrábané výlučne z orechov Piedmont I.G.P, ingrediencií najvyššej kvality.
tieto ryžové rezance sú prirodzene bez lepku, vďaka čomu sú vhodné pre celiatikov. Taktiež neobsahujú vajcia, laktózu a kvasnice - sú taktiež vhodné aj pre Vegánov. Sú skvelé na prípravu ázijskych jedál.
Cantucci sú skvelými cukrovinkami práve vďaka starostlivému výberu kvalitných ingrediencií, vrátane 100% talianskej zmesi cukru a trstinového cukru.
Bezlepkové cestoviny zložené zo 4 zŕn - kukurice, ryže, pohánky a quinoi, vo vyváženom harmonickom pomere.
Cestoviny Orzo predstavujú tvar cestovín, ktoré milujú deti aj dospelí a obzvlášť často sa používa na zimné pokrmy.
Cestoviny Elicoidali predstavujú veľmi všestranný typ krátkych cestovín. Ide o duté rúrky, ktoré majú drsný povrch.
Sušené v podmienkach surovej stravy pri maximálnej teplote 42°C. Okrem cenných rastlinných bielkovín teraz poskytujú aj kvalitné omega-3 mastné kyseliny zo zlatožltého ľanového semena. To tiež dáva penne dokonalú štruktúru - pre lepšie varenie a pevnosť.
Edamame rezance s nízkym obsahom sacharidov a vysokým obsahom bielkovín, bezlepkové a vegánske!
Špagety z tvrdej pšenice Naturata | Klima-neutrálny produkt
Odvodený názov od talianskeho slova farfalla (motýľ), farfalle alebo „motýlie cestoviny“ je mimoriadne všestranný strih, ktorý sa drží v kombinácii s hustou omáčkou, ako aj základom cestovinových šalátov.
Na výrobu lahodných, výživných a bezlepkových zmesí sa používa špeciálna zmes: bezlepkové cestoviny zo série Pasta Natura ponúkajú tradičné talianske tvary cestovín v novom prevedení.
Typické ázijské rezance, tradične ručne vyrábané.
Sklenené rezance vyrobené z čistého hrachového proteínu. Bezlepkové, rýchle a jednoduché na varenie.
Penne a Candela sú jedným z najobľúbenejších tvarov cestovín na stole.
Linguine predstavujú typ dlhých tradičných talianskych cestovín, ktoré sú rovnako dlhé ako špagety, ale sú ploché a nie okrúhle.