Prihlásenie
Bezvaječné rezance do polievky vhodné pre vegánov a ľudí s intoleranciou na vajce.
Tradičné talianske cestoviny v novom, bezlepkovom prevedení.
Zemiakové gnocchi predstavujú veľmi bežný typ cestovín, pretože sú základom mnohých rôznych receptov.
Na výrobu lahodných, výživných a bezlepkových zmesí sa používa špeciálna zmes: bezlepkové cestoviny zo série Pasta Natura ponúkajú tradičné talianske tvary cestovín v novom prevedení.
Penne a Candela sú jedným z najobľúbenejších tvarov cestovín na stole.
Z výberu najlepšej krupice z tvrdej pšenice vzniká lokálny výrobok typický pre región Basilicata: krátke fusilli.
Chutné bezgluténové cestoviny z pohánky a ľanových semiačok, vhodné pre celiakiov, vegánov a vegetariánov
Bezlepkové cestoviny zložené zo 4 zŕn - kukurice, ryže, pohánky a quinoi, vo vyváženom harmonickom pomere.
Špagety z tvrdej pšenice Naturata | Klima-neutrálny produkt
Cantucci sú skvelými cukrovinkami práve vďaka starostlivému výberu kvalitných ingrediencií, vrátane 100% talianskej zmesi cukru a trstinového cukru.
Cantucci sú skvelými cukrovinkami práve vďaka starostlivému výberu kvalitných ingrediencií, vrátane 100% talianskej zmesi cukru a trstinového cukru.
Bezlepkové cestoviny na prípravu pokrmu v Thaiskom štýle. Cestoviny sú vyrobené z Mung fazulí a Edamame.
Drobné kúsky šupiek a dužiny dodávajú tomuto nefiltrovanému extra panenskému olivovému oleju „San Michele“ vysoké výživové kvality, ako aj plnú a prenikavú chuť.
Na výrobu lahodných, výživných a bezlepkových zmesí sa používa špeciálna zmes: bezlepkové cestoviny zo série Pasta Natura ponúkajú tradičné talianske tvary cestovín v novom prevedení.
Na výrobu lahodných, výživných a bezlepkových zmesí sa používa špeciálna zmes: bezlepkové cestoviny zo série Pasta Natura ponúkajú tradičné talianske tvary cestovín v novom prevedení.