Prihlásenie
Drobné kúsky šupiek a dužiny dodávajú tomuto nefiltrovanému extra panenskému olivovému oleju „San Michele“ vysoké výživové kvality, ako aj plnú a prenikavú chuť.
Na výrobu lahodných, výživných a bezlepkových zmesí sa používa špeciálna zmes: bezlepkové cestoviny zo série Pasta Natura ponúkajú tradičné talianske tvary cestovín v novom prevedení.
Tradičné talianske cestoviny v novom, bezlepkovom prevedení.
Delikátna aróma a intenzívna chuť Falcone Amaretti z nich robí ideálnu pochúťku či doplnok ku čaju a dezertným vínam.
Sušené v podmienkach surovej stravy pri maximálnej teplote 42°C. Okrem cenných rastlinných bielkovín teraz poskytujú aj kvalitné omega-3 mastné kyseliny zo zlatožltého ľanového semena. To tiež dáva penne dokonalú štruktúru - pre lepšie varenie a pevnosť.
Sklenené rezance vyrobené z čistého hrachového proteínu. Bezlepkové, rýchle a jednoduché na varenie.
Cestoviny Orzo predstavujú tvar cestovín, ktoré milujú deti aj dospelí a obzvlášť často sa používa na zimné pokrmy.
Na výrobu lahodných, výživných a bezlepkových zmesí sa používa špeciálna zmes: bezlepkové cestoviny zo série Pasta Natura ponúkajú tradičné talianske tvary cestovín v novom prevedení.
Chutné bezgluténové cestoviny z pohánky a ľanových semiačok, vhodné pre celiakiov, vegánov a vegetariánov
Cantucci sú skvelými cukrovinkami práve vďaka starostlivému výberu kvalitných ingrediencií, vrátane 100% talianskej zmesi cukru a trstinového cukru.
Cantucci sú skvelými cukrovinkami práve vďaka starostlivému výberu kvalitných ingrediencií, vrátane 100% talianskej zmesi cukru a trstinového cukru.
tieto ryžové rezance sú prirodzene bez lepku, vďaka čomu sú vhodné pre celiatikov. Taktiež neobsahujú vajcia, laktózu a kvasnice - sú taktiež vhodné aj pre Vegánov. Sú skvelé na prípravu ázijskych jedál.
Penne a Candela sú jedným z najobľúbenejších tvarov cestovín na stole.
Typické ázijské rezance, tradične ručne vyrábané.
Cestoviny vyrobené z kvalitnej krupice z tvrdej pšenice, ktorá ich zachováva al dente. Cestoviny prechádzajú rozšíreným procesom miesenia a lisujú sa cez bronzové formy, výsledkom čoho sú pružné, nelepivé cestoviny.