Prihlásenie
Bezvaječné rezance do polievky vhodné pre vegánov a ľudí s intoleranciou na vajce.
Cestoviny Orzo predstavujú tvar cestovín, ktoré milujú deti aj dospelí a obzvlášť často sa používa na zimné pokrmy.
Typické ázijské rezance, tradične ručne vyrábané.
Penne a Candela sú jedným z najobľúbenejších tvarov cestovín na stole.
Odvodený názov od talianskeho slova farfalla (motýľ), farfalle alebo „motýlie cestoviny“ je mimoriadne všestranný strih, ktorý sa drží v kombinácii s hustou omáčkou, ako aj základom cestovinových šalátov.
Na výrobu lahodných, výživných a bezlepkových zmesí sa používa špeciálna zmes: bezlepkové cestoviny zo série Pasta Natura ponúkajú tradičné talianske tvary cestovín v novom prevedení.
Cestoviny Elicoidali predstavujú veľmi všestranný typ krátkych cestovín. Ide o duté rúrky, ktoré majú drsný povrch.
Sklenené rezance vyrobené z čistého hrachového proteínu. Bezlepkové, rýchle a jednoduché na varenie.
Na výrobu lahodných, výživných a bezlepkových zmesí sa používa špeciálna zmes: bezlepkové cestoviny zo série Pasta Natura ponúkajú tradičné talianske tvary cestovín v novom prevedení.
Edamame rezance s nízkym obsahom sacharidov a vysokým obsahom bielkovín, bezlepkové a vegánske!
Chutné bezgluténové špagety zo sladkých zemiakov.
Linguine predstavujú typ dlhých tradičných talianskych cestovín, ktoré sú rovnako dlhé ako špagety, ale sú ploché a nie okrúhle.
Sušené v podmienkach surovej stravy pri maximálnej teplote 42°C. Okrem cenných rastlinných bielkovín teraz poskytujú aj kvalitné omega-3 mastné kyseliny zo zlatožltého ľanového semena. To tiež dáva penne dokonalú štruktúru - pre lepšie varenie a pevnosť.
Bezvaječné špagety vhodné pre vegánov aj ludí s intoleranciou na vajce.
Lasagne z múky z tvrdej pšenice. Návod na použitie nájdete nižšie v popise.