Prihlásenie
Špagety z tvrdej pšenice Naturata | Klima-neutrálny produkt
Klasika od značky Antonio Amato s tradíciou Kampánie: špagety č. 5 sa vyrábajú v Neapole a svoje pomenovanie si vyslúžili vďaka podobnosti s tenkými motúzmi.
Cestoviny Elicoidali predstavujú veľmi všestranný typ krátkych cestovín. Ide o duté rúrky, ktoré majú drsný povrch.
Zemiakové gnocchi predstavujú veľmi bežný typ cestovín, pretože sú základom mnohých rôznych receptov.
Linguine predstavujú typ dlhých tradičných talianskych cestovín, ktoré sú rovnako dlhé ako špagety, ale sú ploché a nie okrúhle.
Chutné bezgluténové špagety zo sladkých zemiakov.
Bulgur je označenie pre predvarenú nalámanú celozrnnú pšenicu, ktorá sa používa ako súčasť pokrmov.
Tradičné talianske cestoviny v novom, bezlepkovom prevedení.
Bezlepkové cestoviny na prípravu pokrmu v Thaiskom štýle. Cestoviny sú vyrobené z Mung fazulí a Edamame.
Na výrobu lahodných, výživných a bezlepkových zmesí sa používa špeciálna zmes: bezlepkové cestoviny zo série Pasta Natura ponúkajú tradičné talianske tvary cestovín v novom prevedení.
Cestoviny Orzo predstavujú tvar cestovín, ktoré milujú deti aj dospelí a obzvlášť často sa používa na zimné pokrmy.
Sklenené rezance vyrobené z čistého hrachového proteínu. Bezlepkové, rýchle a jednoduché na varenie.
Ryžové rezance Naturata sú bezlepkovou alternatívou pre milovníkov cestovín.
tieto ryžové rezance sú prirodzene bez lepku, vďaka čomu sú vhodné pre celiatikov. Taktiež neobsahujú vajcia, laktózu a kvasnice - sú taktiež vhodné aj pre Vegánov. Sú skvelé na prípravu ázijskych jedál.
Na výrobu lahodných, výživných a bezlepkových zmesí sa používa špeciálna zmes: bezlepkové cestoviny zo série Pasta Natura ponúkajú tradičné talianske tvary cestovín v novom prevedení.