Prihlásenie
Ryžové rezance Naturata sú bezlepkovou alternatívou pre milovníkov cestovín.
Z výberu najlepšej krupice z tvrdej pšenice vzniká lokálny výrobok typický pre región Basilicata: krátke fusilli.
Na výrobu lahodných, výživných a bezlepkových zmesí sa používa špeciálna zmes: bezlepkové cestoviny zo série Pasta Natura ponúkajú tradičné talianske tvary cestovín v novom prevedení.
Cestoviny Orzo predstavujú tvar cestovín, ktoré milujú deti aj dospelí a obzvlášť často sa používa na zimné pokrmy.
Bezlepkové cestoviny zložené zo 4 zŕn - kukurice, ryže, pohánky a quinoi, vo vyváženom harmonickom pomere.
Cestoviny Elicoidali predstavujú veľmi všestranný typ krátkych cestovín. Ide o duté rúrky, ktoré majú drsný povrch.
Bezvaječné rezance do polievky vhodné pre vegánov a ľudí s intoleranciou na vajce.
Tradičné talianske cestoviny v novom, bezlepkovom prevedení.
Chutné bezgluténové cestoviny z pohánky a ľanových semiačok, vhodné pre celiakiov, vegánov a vegetariánov
tieto ryžové rezance sú prirodzene bez lepku, vďaka čomu sú vhodné pre celiatikov. Taktiež neobsahujú vajcia, laktózu a kvasnice - sú taktiež vhodné aj pre Vegánov. Sú skvelé na prípravu ázijskych jedál.
Cestoviny vyrobené z kvalitnej krupice z tvrdej pšenice, ktorá ich zachováva al dente. Cestoviny prechádzajú rozšíreným procesom miesenia a lisujú sa cez bronzové formy, výsledkom čoho sú pružné, nelepivé cestoviny.
Na výrobu lahodných, výživných a bezlepkových zmesí sa používa špeciálna zmes: bezlepkové cestoviny zo série Pasta Natura ponúkajú tradičné talianske tvary cestovín v novom prevedení.
Typické ázijské rezance, tradične ručne vyrábané.
Chutné bezgluténové špagety zo sladkých zemiakov.
Klasika od značky Antonio Amato s tradíciou Kampánie: špagety č. 5 sa vyrábajú v Neapole a svoje pomenovanie si vyslúžili vďaka podobnosti s tenkými motúzmi.
Edamame rezance s nízkym obsahom sacharidov a vysokým obsahom bielkovín, bezlepkové a vegánske!