Prihlásenie
Cestoviny Orzo predstavujú tvar cestovín, ktoré milujú deti aj dospelí a obzvlášť často sa používa na zimné pokrmy.
Chutné bezgluténové cestoviny z pohánky a ľanových semiačok, vhodné pre celiakiov, vegánov a vegetariánov
Penne a Candela sú jedným z najobľúbenejších tvarov cestovín na stole.
Ryžové rezance Naturata sú bezlepkovou alternatívou pre milovníkov cestovín.
Z výberu najlepšej krupice z tvrdej pšenice vzniká lokálny výrobok typický pre región Basilicata: krátke fusilli.
Sušené v podmienkach surovej stravy pri maximálnej teplote 42°C. Okrem cenných rastlinných bielkovín teraz poskytujú aj kvalitné omega-3 mastné kyseliny zo zlatožltého ľanového semena. To tiež dáva penne dokonalú štruktúru - pre lepšie varenie a pevnosť.
Linguine predstavujú typ dlhých tradičných talianskych cestovín, ktoré sú rovnako dlhé ako špagety, ale sú ploché a nie okrúhle.
Cestoviny Elicoidali predstavujú veľmi všestranný typ krátkych cestovín. Ide o duté rúrky, ktoré majú drsný povrch.
Bulgur je označenie pre predvarenú nalámanú celozrnnú pšenicu, ktorá sa používa ako súčasť pokrmov.
tieto ryžové rezance sú prirodzene bez lepku, vďaka čomu sú vhodné pre celiatikov. Taktiež neobsahujú vajcia, laktózu a kvasnice - sú taktiež vhodné aj pre Vegánov. Sú skvelé na prípravu ázijskych jedál.
Na výrobu lahodných, výživných a bezlepkových zmesí sa používa špeciálna zmes: bezlepkové cestoviny zo série Pasta Natura ponúkajú tradičné talianske tvary cestovín v novom prevedení.
Typické ázijské rezance, tradične ručne vyrábané.
Klasika od značky Antonio Amato s tradíciou Kampánie: špagety č. 5 sa vyrábajú v Neapole a svoje pomenovanie si vyslúžili vďaka podobnosti s tenkými motúzmi.
Sklenené rezance vyrobené z čistého hrachového proteínu. Bezlepkové, rýchle a jednoduché na varenie.
Lasagne z múky z tvrdej pšenice. Návod na použitie nájdete nižšie v popise.
Bezvaječné špagety vhodné pre vegánov aj ludí s intoleranciou na vajce.