Organický práškový cukor je jemne rozomletý preosiaty granulovaný cukor bez viditeľných kryštálových častíc. Pre klasické pečivo v ekologickej kvalite.
Ajurvédska čierna soľ, tiež nazývaná Kala Namak, je špeciálna tradičná ajurvédska kamenná soľ, ktorá sa používa namiesto klasickej soli alebo ako aromatické korenie.
Panenský organický kokosový olej od COSMOVEDA je vynikajúci na pečenie, praženie, smaženie, na chlieb, na nátierky a do omáčok. mip Kokosový olej je tiež vynikajúci pri výrobe kozmetických a masážnych olejov.
Organická pasta Cosmoveda Tamarind mip je vynikajúcou sladko-kyslou súčasťou čatní a iných zeleninových, či strukovinových jedál. Tamarindová pasta dodáva indickým mip omáčkam svetlo hnedú farbu a typickú sladko-kyslú chuť.
Asafoetida, u nás známa ako Čertovo lajno, je mip živica rastliny Ferula asafoetida obsahujúca sulfidy a foetidy. Pre jej vynikajúcu chuť a trávenie podporujúce vlastnosti by mala byť súčasťou každej domácnosti a kuchyne.
Kakao sa získava zo semien kakaovníka. Typické chute kakaa sa rozvíjajú počas fermentácie a praženia. Vďaka nízkemu obsahu kakaového masla má kakao so zníženým obsahom tuku výrazne silnú, horkú kakaovú vôňu. Prírodný kakaový prášok je možné použiť do koláčov aj na prípravu čokoládových dezertov. Chutí vynikajúco aj ako horká čokoláda na pitie!
Práškový cukor Naturata je práškový cukor zo surového trstinového cukru v kvalite demeter. Na polevy dezertov a pečiva, ako aj na pečenie jemných piškót. Trstinový cukor Demeter sa spracováva na práškový cukor. Jemné mletie cukru dáva tomuto práškovému cukru svetlú farbu. Dolaďte dezerty a rôzne sladké jedlá.
Jemná oriešková šošovica na rýchle organické varenie. Žltá šošovica je lúpaná zelená šošovica, ktorá po krátkom čase zmäkne. Pred varením ich netreba namáčať a sú pripravené na varenie už za 5-10 minút.
Guduchi® s citrónovou trávou je upokojujúca a zdravie podporujúca ajurvédska bylinná zmes vyrobená z listov a stoniek Guduchi (Tinospora Cordifolia) a citrónovej trávy. Podporuje trávenie, podporuje obranyschopnosť organizmu a blahodarne pôsobí na močový a reprodukčný systém.
Guduchi® s citrónovou trávou je upokojujúca a zdravie podporujúca ajurvédska bylinná zmes vyrobená z listov a stoniek Guduchi (Tinospora Cordifolia) a citrónovej trávy. Podporuje trávenie a imunitu, a blahodarne pôsobí na močový a reprodukčný systém.
Béžová, jemne zlatistá švábska údená soľ vonia príjemne po šunke a má nádhernú údenú chuť. Ak soľ pridáte na konci doby varenia, údená chuť zostane v jedle dlho zachovaná.
Čokoládový puding je sladený iba cukrom z kokosových kvetov a svoju plnú, prirodzenú chuť rozvinie s hoblinami extra tmavej čokolády.
Vychutnajte si pudingový dezert bez výčitiek.
Tento tradičný recept je jemne doladený rascou, cesnakom, koriandrom a korením. Základom je zmes cícer a cícerová múka pre optimálnu konzistenciu. Falafel gulky sa tradične podávajú so šalátom a pita alebo chlebom.
Tento panenský olivový olej s čili papričkami „San Michele“ spoznáte podľa výraznej červenej farby a akurátne štipľavej chuti. Ide o skutočne výnimočný výrobok.
Neparfumované čisté podlahové mydlo na všetky prírodné, neošetrené podlahy. Obzvlášť vhodný na drevené podlahy s otvorenými pórmi, podlahové dosky, dlaždice, mramor, laminát a linoleum. Spoľahlivo odstraňuje bežné domáce nečistoty.
Starostlivo vyvážené prírodné zloženie s aloe vera a harmančekom ponúka rukám kompatibilné, jemné čistenie bez ich vysušovania. pH neutrálne zloženie s jemnou ošetrujúcou penou dáva vašim rukám pocit dobre upravenej pokožky, keď si ich umývate.
Taliansky box obsahuje len tie najlepšie potraviny s tou najvyššou kvalitou. Obsahuje: prosecco, balzamikový ocot, grilovaný baklažán nakladaný v oleji, zelené olivy s kôstkou v slanom náleve, malinovo- kardamómová omáčka k syrom či ku grilovanému mäsu a údenú morskú soľ.
Tieto jedinečné ochutené sušienky sú limitovanou edíciou z radu sušienok Grisbi. S chrumkavou vonkajšou čokoládovou sušienkou a stredom smotany s príchuťou pistácií môže byť ťažké odolať.
Cestoviny vyrobené z kvalitnej krupice z tvrdej pšenice, ktorá ich zachováva al dente.
Cestoviny prechádzajú rozšíreným procesom miesenia a lisujú sa cez bronzové formy, výsledkom čoho sú pružné, nelepivé cestoviny.