Organický práškový cukor je jemne rozomletý preosiaty granulovaný cukor bez viditeľných kryštálových častíc. Pre klasické pečivo v ekologickej kvalite.
Ajurvédska čierna soľ, tiež nazývaná Kala Namak, je špeciálna tradičná ajurvédska kamenná soľ, ktorá sa používa namiesto klasickej soli alebo ako aromatické korenie.
Panenský organický kokosový olej od COSMOVEDA je vynikajúci na pečenie, praženie, smaženie, na chlieb, na nátierky a do omáčok. mip Kokosový olej je tiež vynikajúci pri výrobe kozmetických a masážnych olejov.
Organická pasta Cosmoveda Tamarind mip je vynikajúcou sladko-kyslou súčasťou čatní a iných zeleninových, či strukovinových jedál. Tamarindová pasta dodáva indickým mip omáčkam svetlo hnedú farbu a typickú sladko-kyslú chuť.
Asafoetida, u nás známa ako Čertovo lajno, je mip živica rastliny Ferula asafoetida obsahujúca sulfidy a foetidy. Pre jej vynikajúcu chuť a trávenie podporujúce vlastnosti by mala byť súčasťou každej domácnosti a kuchyne.
Kakao sa získava zo semien kakaovníka. Typické chute kakaa sa rozvíjajú počas fermentácie a praženia. Vďaka nízkemu obsahu kakaového masla má kakao so zníženým obsahom tuku výrazne silnú, horkú kakaovú vôňu. Prírodný kakaový prášok je možné použiť do koláčov aj na prípravu čokoládových dezertov. Chutí vynikajúco aj ako horká čokoláda na pitie!
Práškový cukor Naturata je práškový cukor zo surového trstinového cukru v kvalite demeter. Na polevy dezertov a pečiva, ako aj na pečenie jemných piškót. Trstinový cukor Demeter sa spracováva na práškový cukor. Jemné mletie cukru dáva tomuto práškovému cukru svetlú farbu. Dolaďte dezerty a rôzne sladké jedlá.
Jemná oriešková šošovica na rýchle organické varenie. Žltá šošovica je lúpaná zelená šošovica, ktorá po krátkom čase zmäkne. Pred varením ich netreba namáčať a sú pripravené na varenie už za 5-10 minút.
Guduchi® BALANCE s Triphalou je stimulujúca a zdravie podporujúca ajurvédska bylinná zmes, ktorá sa skladá z listov a stoniek Guduchi (Tinospora Cordifolia) a populárnej ajurvédskej zmesi Triphala. Podporuje trávenie, metabolizmus a imunitu, a pomáha dosiahnuť a udržať zdravú hmotnosť.
Práškový cukor Naturata je práškový cukor zo surového trstinového cukru v kvalite demeter. Na polevy dezertov a pečiva, ako aj na pečenie jemných piškót. Trstinový cukor Demeter sa spracováva na práškový cukor. Jemné mletie cukru dáva tomuto práškovému cukru svetlú farbu. Dolaďte dezerty a rôzne sladké jedlá.
Cosmoveda čatní sú čerstvo vyrobené vo vlastnej továrni na Srí Lanke. Kombinujú chuť ovocia vyzretého na slnku s exotickou chuťou a teplom vynikajúcich korenín.
Klasika od značky Antonio Amato s tradíciou Kampánie: špagety č. 5 sa vyrábajú v Neapole a svoje pomenovanie si vyslúžili vďaka podobnosti s tenkými motúzmi.
Brezový práškový cukor je ako klasický práškový/múskový cukor. Ideálne na sladenie, pečenie, posýpanie a zdobenie, na pečivo a pečivo. Odporúča sa pri vedomej diéte a pri diétach. Brezový cukor je šetrný k zubom a vhodný pre diabetikov.
Mandľový nápoj sa so svojou jemne orieškovou vôňou hodí ku káve, müsli a pečeniu. Má jemnú chuť, je ľahko stráviteľný, bohatý na nenasýtené mastné kyseliny a je ideálnym zdrojom vlákniny. Bez pridaného cukru* (*obsahuje prirodzene sa vyskytujúci cukor).
Cestoviny vyrobené z kvalitnej krupice z tvrdej pšenice, ktorá ich zachováva al dente.
Cestoviny prechádzajú rozšíreným procesom miesenia a lisujú sa cez bronzové formy, výsledkom čoho sú pružné, nelepivé cestoviny.
Ako prílohu pre 2 osoby namočte 100 g fazule do veľkého množstva vody asi na 12 hodín a po tom ich povarte v čerstvej vode asi 60 minút. Soľ pridávajte až na konci varenia.