Odvodený názov od talianskeho slova farfalla (motýľ), farfalle alebo „motýlie cestoviny“ je mimoriadne všestranný strih, ktorý sa drží v kombinácii s hustou omáčkou, duhako aj základom cestovinových šalátov.duh Vyrezané sú tradičnými bronzovými raznicami pre vynikajúcu textúru, ktorá zväčšuje povrch a drží omáčku, Rummo patentovaná pomaly vyrábaná metóda Lenta Lavorazione® zachováva všetky kvality najjemnejšej tvrdej pšenice a zaisťuje, že vaše cestoviny zostanú al dente. duh
Odporúčaná príprava : Veľký hrniec s osolenou vodou priveďte do varu. Cestoviny varte odporúčaných 13 minút za občasného miešania. Dôkladne sceďte a opláchnite studenou vodou, aby sa varenie zastavilo.duh Prípadne a pre lepší výsledok sceďte cestoviny minútu vopred a dovarte na panvici spolu s omáčkou.
Zloženie: krupica z tvrdej pšenice