Chuť jablčného octu je ovocná a jemná a jeho buket je aromatický, sladkokyslý. V porovnaní s inými octmi obsahuje jablčný ocot množstvo minerálov, stopových prvkov, enzýmov a pektínov, ktoré ho robia obzvlášť cenným.
Organická pasta Cosmoveda Tamarind mip je vynikajúcou sladko-kyslou súčasťou čatní a iných zeleninových, či strukovinových jedál. Tamarindová pasta dodáva indickým mip omáčkam svetlo hnedú farbu a typickú sladko-kyslú chuť.
Práškový cukor Naturata je práškový cukor zo surového trstinového cukru v kvalite demeter. Na polevy dezertov a pečiva, ako aj na pečenie jemných piškót. Trstinový cukor Demeter sa spracováva na práškový cukor. Jemné mletie cukru dáva tomuto práškovému cukru svetlú farbu. Dolaďte dezerty a rôzne sladké jedlá.
Trstinový cukor Cristallino zmiešaný s intenzívnou fazuľou tonka - dodáva sladkým jedlám nádherne harmonickú vôňu. Fazuľa tonka je považovaná za módne korenie pre haute cuisine a obľúbenú hračku hviezdnych šéfkuchárov. Ich nádherne kvetinovo-sladká vôňa ich robí jedinečnými.
Béžová, jemne zlatistá švábska údená soľ vonia príjemne po šunke a má nádhernú údenú chuť. Ak soľ pridáte na konci doby varenia, údená chuť zostane v jedle dlho zachovaná.
Cosmoveda čatní sú čerstvo vyrobené vo vlastnej továrni na Srí Lanke. Kombinujú chuť ovocia vyzretého na slnku s exotickou chuťou a teplom vynikajúcich korenín.
Cosmoveda čatní sú čerstvo vyrobené vo vlastnej továrni na Srí Lanke. Kombinujú chuť ovocia vyzretého na slnku s exotickou chuťou a teplom vynikajúcich korenín.
Cosmoveda čatní sú čerstvo vyrobené vo vlastnej továrni na Srí Lanke. Kombinujú chuť ovocia vyzretého na slnku s exotickou chuťou a teplom vynikajúcich korenín.
Echinacea je rastlina, ktorá rastie divoko v Severnej Amerike. Už pôvodní obyvatelia ju poznali a používali. Dosahuje výšku 90 cm a má fialové listy. Echinacea chutí mierne sladkasto a pikantne.
Kakao sa získava zo semien kakaovníka. Typické chute kakaa sa rozvíjajú počas fermentácie a praženia. Vďaka nízkemu obsahu kakaového masla má kakao so zníženým obsahom tuku výrazne silnú, horkú kakaovú vôňu. Prírodný kakaový prášok je možné použiť do koláčov aj na prípravu čokoládových dezertov. Chutí vynikajúco aj ako horká čokoláda na pitie!
Kokosové mlieko môže nahradzovať mlieko a využíva sa na prípravu rôznych dezertov, syrov či kari. Využíva sa aj na prípravu niektorých miešaných nápojov.
Sanpellegrino Sanbittèr je prvým nealkoholickým aperitívom. Jedná sa o symbol klasických talianskych aperitívov výnimočnej kvality vyrobený v Taliansku.
Mix sušených ázijských hríbov obsahuje: Shitake, hliva ustricová, judášové ucho. Sú vhodné do ázijských polievok, jedál z woku, do praženíc či hubových ragú. Ázia u vás doma !
Tento jahodový džem pozostáva zo 70% z vybraného ovocia. Na sladenie sa používa iba Birkengold xylitol. Trochu jablkového pektínu zaistí dokonalú konzistenciu.