Prihlásenie
Víno Prosecco má silnú agátovú arómu s podtónom jablka, citrónu a grepu. Má solídnu štruktúru a prejaví sa príjemne a harmonicky na vašom podnebí.
Orieškové Gianduiotti sú typické turínske čokolády, vyrábané výlučne z orechov Piedmont I.G.P, ingrediencií najvyššej kvality.
Cantucci sú skvelými cukrovinkami práve vďaka starostlivému výberu kvalitných ingrediencií, vrátane 100% talianskej zmesi cukru a trstinového cukru.
Cestoviny Orzo predstavujú tvar cestovín, ktoré milujú deti aj dospelí a obzvlášť často sa používa na zimné pokrmy.
Cestoviny Elicoidali predstavujú veľmi všestranný typ krátkych cestovín. Ide o duté rúrky, ktoré majú drsný povrch.
Penne a Candela sú jedným z najobľúbenejších tvarov cestovín na stole.
Linguine predstavujú typ dlhých tradičných talianskych cestovín, ktoré sú rovnako dlhé ako špagety, ale sú ploché a nie okrúhle.
Cantucci sú skvelými cukrovinkami práve vďaka starostlivému výberu kvalitných ingrediencií, vrátane 100% talianskej zmesi cukru a trstinového cukru.
Zemiakové gnocchi predstavujú veľmi bežný typ cestovín, pretože sú základom mnohých rôznych receptov.
Drobné kúsky šupiek a dužiny dodávajú tomuto nefiltrovanému extra panenskému olivovému oleju „San Michele“ vysoké výživové kvality, ako aj plnú a prenikavú chuť.
Cantucci sú skvelými cukrovinkami práve vďaka starostlivému výberu kvalitných ingrediencií, vrátane 100% talianskej zmesi cukru a trstinového cukru.
Crodino je vynikajúci taliansky aperitív, ktorý sa vyrába od roku 1964.
Delikátna aróma a intenzívna chuť Falcone Amaretti z nich robí ideálnu pochúťku či doplnok ku čaju a dezertným vínam.
Klasika od značky Antonio Amato s tradíciou Kampánie: špagety č. 5 sa vyrábajú v Neapole a svoje pomenovanie si vyslúžili vďaka podobnosti s tenkými motúzmi.
Delikátna aróma a intenzívna chuť Falcone Amaretti z nich robí ideálnu pochúťku či doplnok ku čaju a dezertným vínam.
Z výberu najlepšej krupice z tvrdej pšenice vzniká lokálny výrobok typický pre región Basilicata: krátke fusilli.