Vybrané suroviny spracované s láskou pre neporovnateľnú chuť. Mliečna čokoláda rozpúšťajúca sa v ústach špeciálne pre ľudí s intoleranciou fruktózy alebo laktózy.
Organický práškový cukor je jemne rozomletý preosiaty granulovaný cukor bez viditeľných kryštálových častíc. Pre klasické pečivo v ekologickej kvalite.
Ajurvédska čierna soľ, tiež nazývaná Kala Namak, je špeciálna tradičná ajurvédska kamenná soľ, ktorá sa používa namiesto klasickej soli alebo ako aromatické korenie.
Panenský organický kokosový olej od COSMOVEDA je vynikajúci na pečenie, praženie, smaženie, na chlieb, na nátierky a do omáčok. mip Kokosový olej je tiež vynikajúci pri výrobe kozmetických a masážnych olejov.
Organická pasta Cosmoveda Tamarind mip je vynikajúcou sladko-kyslou súčasťou čatní a iných zeleninových, či strukovinových jedál. Tamarindová pasta dodáva indickým mip omáčkam svetlo hnedú farbu a typickú sladko-kyslú chuť.
Asafoetida, u nás známa ako Čertovo lajno, je mip živica rastliny Ferula asafoetida obsahujúca sulfidy a foetidy. Pre jej vynikajúcu chuť a trávenie podporujúce vlastnosti by mala byť súčasťou každej domácnosti a kuchyne.
Kakao sa získava zo semien kakaovníka. Typické chute kakaa sa rozvíjajú počas fermentácie a praženia. Vďaka nízkemu obsahu kakaového masla má kakao so zníženým obsahom tuku výrazne silnú, horkú kakaovú vôňu. Prírodný kakaový prášok je možné použiť do koláčov aj na prípravu čokoládových dezertov. Chutí vynikajúco aj ako horká čokoláda na pitie!
Práškový cukor Naturata je práškový cukor zo surového trstinového cukru v kvalite demeter. Na polevy dezertov a pečiva, ako aj na pečenie jemných piškót. Trstinový cukor Demeter sa spracováva na práškový cukor. Jemné mletie cukru dáva tomuto práškovému cukru svetlú farbu. Dolaďte dezerty a rôzne sladké jedlá.
Jemná oriešková šošovica na rýchle organické varenie. Žltá šošovica je lúpaná zelená šošovica, ktorá po krátkom čase zmäkne. Pred varením ich netreba namáčať a sú pripravené na varenie už za 5-10 minút.
Guduchi® s citrónovou trávou je upokojujúca a zdravie podporujúca ajurvédska bylinná zmes vyrobená z listov a stoniek Guduchi (Tinospora Cordifolia) a citrónovej trávy. Podporuje trávenie a imunitu, a blahodarne pôsobí na močový a reprodukčný systém.
Tuniak žltoplutvý v slanom náleve v sklenených nádobách sa vyrába zo starostlivo vyberanej suroviny iba pridaním vody a soli, aby sa zachovala chuť tuniaka a prírodná vôňa mora.
Amalaki je ovocný plod rastúci v Indii, ktorý je známy ako jeden z najbohatších zdrojov vitamínu C na svete. Mnohé vedecké štúdie potvrdzujú že jeho silné antioxidačné účinky. Tiež podporuje pečeň pri udržiavaní zdravej hladiny cholesterolu.
Táto čokoláda je vhodná pre celiatikov, alergikov na laktózu a fruktózu. Vybrané druhy kakaa a nádych bourbonskej vanilky pre neporovnateľný čokoládový pôžitok.
Javorový sirup je sladidlo s obsahom cukru okolo 66%. Vďaka vysokej sladiacej sile sa dá šetrne dávkovať. Sirup okrem cukru obsahuje prírodný minerálny obsah javorovej šťavy.
Kokosový cukor sa získava z nektáru kokosových kvetov. Má nižší glykemický index ako obyčajný cukor, teda je skvelou variantou ochutenia pokrmov a nápojov pri cukrovke.
Stačí ohriať a konzumovať. LaSelva Bio paradajková omáčka so syrom Ricotta. Omáčka je pripravená z paradajok dozretými na slnku a lahodným syrom ricotta, vyrobeným z ovčieho mlieka.
Prvá z omáčok zo série čili s najnižším stupňom pálivosti podľa obsahu kapsaicínu. Vhodná aj pre začiatočníkov. Príjemná sladká chuť jahôd a sila karibských papričiek scot bonnet roztancujú vaše chuťové poháriky na maximum. Sladká jahoda vám vytvorí nový zážitok z konzumácie mäsa, syrov, hranoliek alebo nachos... Fantázií sa medze ne kladú a je iba na vás ako s ňou naložíte. Obsahuje kúsky jahôd.
Brezový práškový cukor je ako klasický práškový/múskový cukor. Ideálne na sladenie, pečenie, posýpanie a zdobenie, na pečivo a pečivo. Odporúča sa pri vedomej diéte a pri diétach. Brezový cukor je šetrný k zubom a vhodný pre diabetikov.