Brownies je výborný čokoládový koláč pochádzajúci z USA. Táto zmes je bezlepková, vhodná pre celiatikov. Môžete ho podávať ku káve, s mliekom, k čaju či len tak samotné.
Čokoládový puding je sladený iba cukrom z kokosových kvetov a svoju plnú, prirodzenú chuť rozvinie s hoblinami extra tmavej čokolády.
Vychutnajte si pudingový dezert bez výčitiek.
Tento tradičný recept je jemne doladený rascou, cesnakom, koriandrom a korením. Základom je zmes cícer a cícerová múka pre optimálnu konzistenciu. Falafel gulky sa tradične podávajú so šalátom a pita alebo chlebom.
Univerzálna múčna zmes je ideálna na palacinky, vafle, svetlé cestoviny a svetlý chlieb. Táto zmes je kontrolovane bezlepková a vhodná pre bezlepkovú diétu s celiakiou.
Škrob je prirodzene bezlepkový, je vhodný aj pre celiatikov. Škrob sa tradične používa na viazanie omáčok a na zahusťovanie rôznych potravín alebo na jemné pečivo.