Špaldové mlieko je výbornou alternatívou mlieka pre alergikov na mliečnu bielkovinu a laktózu. Vychutnať si ho môžete vychladené v poháriku, zmixované s ovocím, v müsli alebo v kaši či dezertoch. Využiť sa taktiež môže pri varení všade tam kde kravské, napríklad na zjemnenie krémových zeleninových polievok či omáčok.
Ideálne pre matcha latte, smoothies a na zjemnenie pečiva. Japonská Matcha sa pomaly melie na kamenných mlynoch a dodáva nápoju jemne kyslý nádych. Spojenie so sladkosťou a karamelovou chuťou cukru z kokosových kvetov zaisťuje jedinečný pôžitok.
Chai latte je indický korenistý čaj, ktorého základom je čierny čaj, voda a mlieko. Vychutnať si ho môžete teplý ale aj studený. Toto chai latte je doladené príjemnou chuťou vanilky.
Mandľový nápoj sa so svojou jemne orieškovou vôňou hodí ku káve, müsli a pečeniu. Má jemnú chuť, je ľahko stráviteľný, bohatý na nenasýtené mastné kyseliny a je ideálnym zdrojom vlákniny. Bez pridaného cukru* (*obsahuje prirodzene sa vyskytujúci cukor).