Prihlásenie
Víno Prosecco má silnú agátovú arómu s podtónom jablka, citrónu a grepu. Má solídnu štruktúru a prejaví sa príjemne a harmonicky na vašom podnebí.
Orieškové Gianduiotti sú typické turínske čokolády, vyrábané výlučne z orechov Piedmont I.G.P, ingrediencií najvyššej kvality.
Cantucci sú skvelými cukrovinkami práve vďaka starostlivému výberu kvalitných ingrediencií, vrátane 100% talianskej zmesi cukru a trstinového cukru.
Cestoviny Orzo predstavujú tvar cestovín, ktoré milujú deti aj dospelí a obzvlášť často sa používa na zimné pokrmy.
Cestoviny Elicoidali predstavujú veľmi všestranný typ krátkych cestovín. Ide o duté rúrky, ktoré majú drsný povrch.
Penne a Candela sú jedným z najobľúbenejších tvarov cestovín na stole.
Sanpellegrino Sanbittèr je prvým nealkoholickým aperitívom. Jedná sa o symbol klasických talianskych aperitívov výnimočnej kvality vyrobený v Taliansku.
Linguine predstavujú typ dlhých tradičných talianskych cestovín, ktoré sú rovnako dlhé ako špagety, ale sú ploché a nie okrúhle.
Cantucci sú skvelými cukrovinkami práve vďaka starostlivému výberu kvalitných ingrediencií, vrátane 100% talianskej zmesi cukru a trstinového cukru.
Zemiakové gnocchi predstavujú veľmi bežný typ cestovín, pretože sú základom mnohých rôznych receptov.
Ideálne pre matcha latte, smoothies a na zjemnenie pečiva. Japonská Matcha sa pomaly melie na kamenných mlynoch a dodáva nápoju jemne kyslý nádych. Spojenie so sladkosťou a karamelovou chuťou cukru z kokosových kvetov zaisťuje jedinečný pôžitok.
Drobné kúsky šupiek a dužiny dodávajú tomuto nefiltrovanému extra panenskému olivovému oleju „San Michele“ vysoké výživové kvality, ako aj plnú a prenikavú chuť.
Mandľový nápoj sa so svojou jemne orieškovou vôňou hodí ku káve, müsli a pečeniu. Má jemnú chuť, je ľahko stráviteľný, bohatý na nenasýtené mastné kyseliny a je ideálnym zdrojom vlákniny. Bez pridaného cukru* (*obsahuje prirodzene sa vyskytujúci cukor).
Cantucci sú skvelými cukrovinkami práve vďaka starostlivému výberu kvalitných ingrediencií, vrátane 100% talianskej zmesi cukru a trstinového cukru.
Crodino je vynikajúci taliansky aperitív, ktorý sa vyrába od roku 1964.
Delikátna aróma a intenzívna chuť Falcone Amaretti z nich robí ideálnu pochúťku či doplnok ku čaju a dezertným vínam.