Prihlásenie
Výroba glazúry Classic Notes si vyžaduje rovnakú starostlivosť ako výrobu balzamikových octov IGP z Modeny.
Víno Prosecco má silnú agátovú arómu s podtónom jablka, citrónu a grepu. Má solídnu štruktúru a prejaví sa príjemne a harmonicky na vašom podnebí.
Cosmoveda čatní sú čerstvo vyrobené vo vlastnej továrni na Srí Lanke. Kombinujú chuť ovocia vyzretého na slnku s exotickou chuťou a teplom vynikajúcich korenín.
Orieškové Gianduiotti sú typické turínske čokolády, vyrábané výlučne z orechov Piedmont I.G.P, ingrediencií najvyššej kvality.
Cantucci sú skvelými cukrovinkami práve vďaka starostlivému výberu kvalitných ingrediencií, vrátane 100% talianskej zmesi cukru a trstinového cukru.
Cestoviny Orzo predstavujú tvar cestovín, ktoré milujú deti aj dospelí a obzvlášť často sa používa na zimné pokrmy.
Maliny sú obľúbenými lesnými plodmi práve vďaka ich podmanivej sladkej chuti.
Cestoviny Elicoidali predstavujú veľmi všestranný typ krátkych cestovín. Ide o duté rúrky, ktoré majú drsný povrch.
Brezový práškový cukor je ako klasický práškový/múskový cukor. Ideálne na sladenie, pečenie, posýpanie a zdobenie, na pečivo a pečivo. Odporúča sa pri vedomej diéte a pri diétach. Brezový cukor je šetrný k zubom a vhodný pre diabetikov.
Extra panenský olivový olej s rozmarínom „San Michele“ má prenikavú vôňu a čisto taliansku chuť. Ide o skutočne výnimočný výrobok.
Najlepšia kryštalická soľ vznikla, keď prehistorické more vyschlo pred 30 miliónmi rokmi, a preto je omnoho staršie ako samotné ľudstvo.
Organický práškový cukor je jemne rozomletý preosiaty granulovaný cukor bez viditeľných kryštálových častíc. Pre klasické pečivo v ekologickej kvalite.
Asafoetida, u nás známa ako Čertovo lajno, je mip živica rastliny Ferula asafoetida obsahujúca sulfidy a foetidy. Pre jej vynikajúcu chuť a trávenie podporujúce vlastnosti by mala byť súčasťou každej domácnosti a kuchyne.