Prihlásenie
Taliansky box obsahuje len tie najlepšie potraviny s tou najvyššou kvalitou. Obsahuje: prosecco, balzamikový ocot, grilovaný baklažán nakladaný v oleji, zelené olivy s kôstkou v slanom náleve, malinovo- kardamómová omáčka k syrom či ku grilovanému mäsu a údenú morskú soľ.
Pravá Bourbon vanilka dáva tomuto cukru veľmi jemnú a príjemne aromatickú chuť.
Práškový cukor Naturata je práškový cukor zo surového trstinového cukru v kvalite demeter. Na polevy dezertov a pečiva, ako aj na pečenie jemných piškót. Trstinový cukor Demeter sa spracováva na práškový cukor. Jemné mletie cukru dáva tomuto práškovému cukru svetlú farbu. Dolaďte dezerty a rôzne sladké jedlá.
Asafoetida, u nás známa ako Čertovo lajno, je mip živica rastliny Ferula asafoetida obsahujúca sulfidy a foetidy. Pre jej vynikajúcu chuť a trávenie podporujúce vlastnosti by mala byť súčasťou každej domácnosti a kuchyne.
Wasabi glazúra je vyrobená z japonského chrenu a predstavuje pozvánku do sveta príchutí.
Prvá z omáčok zo série čili s najnižším stupňom pálivosti podľa obsahu kapsaicínu. Vhodná aj pre začiatočníkov. Príjemná sladká chuť jahôd a sila karibských papričiek scot bonnet roztancujú vaše chuťové poháriky na maximum. Sladká jahoda vám vytvorí nový zážitok z konzumácie mäsa, syrov, hranoliek alebo nachos... Fantázií sa medze ne kladú a je iba na vás ako s ňou naložíte. Obsahuje kúsky jahôd.
Najsilnejšia Boss omáčka na stupnici pálivosti podľa obsahu kapsaicínu. Papričky Dragon Breath a Carolina reaper su tie najsilnejšie na svete a zároveň sú hlavnou zbraňou Jedovatého škorpióna. Obsahujú až 2 400 000 SHU !! Pre to sme ich množstvo upravili na hodnotu ktorá začiatočníka nezabije ale zároveň skúseného užívateľa neurazí. Spojenie chutí jahôd a rajčín prináša na trh zatiaľ nepoznaný zážitok.
Ajurvédska čierna soľ, tiež nazývaná Kala Namak, je špeciálna tradičná ajurvédska kamenná soľ, ktorá sa používa namiesto klasickej soli alebo ako aromatické korenie.
Zemiakové gnocchi predstavujú veľmi bežný typ cestovín, pretože sú základom mnohých rôznych receptov.
Táto výborná ovocná omáčka dokorenená kardamóm sa výborne hodí k hermelínu a iným syrom.
Olej z bielej hľuozvky sa vyrába výlučne s použitím extra panenského olivového oleja, ktorý absorbuje arómu bielej hľuzovky.
Orieškové Gianduiotti sú typické turínske čokolády, vyrábané výlučne z orechov Piedmont I.G.P, ingrediencií najvyššej kvality.
Klasika od značky Antonio Amato s tradíciou Kampánie: špagety č. 5 sa vyrábajú v Neapole a svoje pomenovanie si vyslúžili vďaka podobnosti s tenkými motúzmi.
Cosmoveda čatní sú čerstvo vyrobené vo vlastnej továrni na Srí Lanke. Kombinujú chuť ovocia vyzretého na slnku s exotickou chuťou a teplom vynikajúcich korenín.