Organický práškový cukor je jemne rozomletý preosiaty granulovaný cukor bez viditeľných kryštálových častíc. Pre klasické pečivo v ekologickej kvalite.
Ajurvédska čierna soľ, tiež nazývaná Kala Namak, je špeciálna tradičná ajurvédska kamenná soľ, ktorá sa používa namiesto klasickej soli alebo ako aromatické korenie.
Panenský organický kokosový olej od COSMOVEDA je vynikajúci na pečenie, praženie, smaženie, na chlieb, na nátierky a do omáčok. mip Kokosový olej je tiež vynikajúci pri výrobe kozmetických a masážnych olejov.
Organická pasta Cosmoveda Tamarind mip je vynikajúcou sladko-kyslou súčasťou čatní a iných zeleninových, či strukovinových jedál. Tamarindová pasta dodáva indickým mip omáčkam svetlo hnedú farbu a typickú sladko-kyslú chuť.
Asafoetida, u nás známa ako Čertovo lajno, je mip živica rastliny Ferula asafoetida obsahujúca sulfidy a foetidy. Pre jej vynikajúcu chuť a trávenie podporujúce vlastnosti by mala byť súčasťou každej domácnosti a kuchyne.
Kakao sa získava zo semien kakaovníka. Typické chute kakaa sa rozvíjajú počas fermentácie a praženia. Vďaka nízkemu obsahu kakaového masla má kakao so zníženým obsahom tuku výrazne silnú, horkú kakaovú vôňu. Prírodný kakaový prášok je možné použiť do koláčov aj na prípravu čokoládových dezertov. Chutí vynikajúco aj ako horká čokoláda na pitie!
Práškový cukor Naturata je práškový cukor zo surového trstinového cukru v kvalite demeter. Na polevy dezertov a pečiva, ako aj na pečenie jemných piškót. Trstinový cukor Demeter sa spracováva na práškový cukor. Jemné mletie cukru dáva tomuto práškovému cukru svetlú farbu. Dolaďte dezerty a rôzne sladké jedlá.
Jemná oriešková šošovica na rýchle organické varenie. Žltá šošovica je lúpaná zelená šošovica, ktorá po krátkom čase zmäkne. Pred varením ich netreba namáčať a sú pripravené na varenie už za 5-10 minút.
Guduchi® s citrónovou trávou je upokojujúca a zdravie podporujúca ajurvédska bylinná zmes vyrobená z listov a stoniek Guduchi (Tinospora Cordifolia) a citrónovej trávy. Podporuje trávenie, podporuje obranyschopnosť organizmu a blahodarne pôsobí na močový a reprodukčný systém.
Echinacea je rastlina, ktorá rastie divoko v Severnej Amerike. Už pôvodní obyvatelia ju poznali a používali. Dosahuje výšku 90 cm a má fialové listy. Echinacea chutí mierne sladkasto a pikantne.
Práškový cukor Naturata je práškový cukor zo surového trstinového cukru v kvalite demeter. Na polevy dezertov a pečiva, ako aj na pečenie jemných piškót. Trstinový cukor Demeter sa spracováva na práškový cukor. Jemné mletie cukru dáva tomuto práškovému cukru svetlú farbu. Dolaďte dezerty a rôzne sladké jedlá.
Šalát z tuniaka s bio zeleninou a slnečnicovým olejom (za studena lisovaným). Šalát je pripravený na priamu konzumáciu. Tuniak pochádza z trvalo udržateľného lovu, z lovnej oblasti FAO 34.
Na výrobu lahodných, výživných a bezlepkových zmesí sa používa špeciálna zmes: bezlepkové cestoviny zo série Pasta Natura ponúkajú tradičné talianske tvary cestovín v novom prevedení.
Chuť jablčného octu je ovocná a jemná a jeho buket je aromatický, sladkokyslý. V porovnaní s inými octmi obsahuje jablčný ocot množstvo minerálov, stopových prvkov, enzýmov a pektínov, ktoré ho robia obzvlášť cenným.
Tento jahodový džem pozostáva zo 70% z vybraného ovocia. Na sladenie sa používa iba Birkengold xylitol. Trochu jablkového pektínu zaistí dokonalú konzistenciu.
Tieto jedinečné ochutené sušienky sú limitovanou edíciou z radu sušienok Grisbi. S chrumkavou vonkajšou čokoládovou sušienkou a stredom smotany s príchuťou pistácií môže byť ťažké odolať.
Odvodený názov od talianskeho slova farfalla (motýľ), farfalle alebo „motýlie cestoviny“ je mimoriadne všestranný strih, ktorý sa drží v kombinácii s hustou omáčkou, ako aj základom cestovinových šalátov.