Výborná paradajková omáčka s výberovou zeleninou na cestoviny. Zelenina je jemne dusená na miernej teplote, tým sa zachovajú výživové hodnoty a chute. Stačí ohriať a konzumovať. Podávať s cestovinami, odporúčame naše pravé talianske cestoviny od značky ANTONIO AMATO, pre celiatikov máme tiež alternatívne cestoviny bez lepku.
Organický práškový cukor je jemne rozomletý preosiaty granulovaný cukor bez viditeľných kryštálových častíc. Pre klasické pečivo v ekologickej kvalite.
Ajurvédska čierna soľ, tiež nazývaná Kala Namak, je špeciálna tradičná ajurvédska kamenná soľ, ktorá sa používa namiesto klasickej soli alebo ako aromatické korenie.
Panenský organický kokosový olej od COSMOVEDA je vynikajúci na pečenie, praženie, smaženie, na chlieb, na nátierky a do omáčok. mip Kokosový olej je tiež vynikajúci pri výrobe kozmetických a masážnych olejov.
Organická pasta Cosmoveda Tamarind mip je vynikajúcou sladko-kyslou súčasťou čatní a iných zeleninových, či strukovinových jedál. Tamarindová pasta dodáva indickým mip omáčkam svetlo hnedú farbu a typickú sladko-kyslú chuť.
Asafoetida, u nás známa ako Čertovo lajno, je mip živica rastliny Ferula asafoetida obsahujúca sulfidy a foetidy. Pre jej vynikajúcu chuť a trávenie podporujúce vlastnosti by mala byť súčasťou každej domácnosti a kuchyne.
Kakao sa získava zo semien kakaovníka. Typické chute kakaa sa rozvíjajú počas fermentácie a praženia. Vďaka nízkemu obsahu kakaového masla má kakao so zníženým obsahom tuku výrazne silnú, horkú kakaovú vôňu. Prírodný kakaový prášok je možné použiť do koláčov aj na prípravu čokoládových dezertov. Chutí vynikajúco aj ako horká čokoláda na pitie!
Práškový cukor Naturata je práškový cukor zo surového trstinového cukru v kvalite demeter. Na polevy dezertov a pečiva, ako aj na pečenie jemných piškót. Trstinový cukor Demeter sa spracováva na práškový cukor. Jemné mletie cukru dáva tomuto práškovému cukru svetlú farbu. Dolaďte dezerty a rôzne sladké jedlá.
Jemná oriešková šošovica na rýchle organické varenie. Žltá šošovica je lúpaná zelená šošovica, ktorá po krátkom čase zmäkne. Pred varením ich netreba namáčať a sú pripravené na varenie už za 5-10 minút.
Guduchi ® so zázvorom je zahrievajúca a zdravie podporujúca ajurvédska bylinná zmes vyrobená z listov a stoniek Guduchi (Tinospora Cordifolia) a koreňa zázvoru. Stimuluje trávenie a metabolizmus, podporuje imunitu a zmierňuje dýchacie problémy.
Triphala churna je tradičná ajurvédska rastlinná zmes, ktorá je známa hlavne ako jemné tonikum hrubého čreva. Podporuje trávenie a pravideľnú stolicu, a reguluje telesnú hmotnosť.
Tento panenský olivový olej s čili papričkami „San Michele“ spoznáte podľa výraznej červenej farby a akurátne štipľavej chuti. Ide o skutočne výnimočný výrobok.
Prvá z omáčok zo série čili s najnižším stupňom pálivosti podľa obsahu kapsaicínu. Vhodná aj pre začiatočníkov. Príjemná sladká chuť jahôd a sila karibských papričiek scot bonnet roztancujú vaše chuťové poháriky na maximum. Sladká jahoda vám vytvorí nový zážitok z konzumácie mäsa, syrov, hranoliek alebo nachos... Fantázií sa medze ne kladú a je iba na vás ako s ňou naložíte. Obsahuje kúsky jahôd.