Prihlásenie
Severoindická kari pasta s pikantnými koreninami, paradajkami a ghí.
Klasika od značky Antonio Amato s tradíciou Kampánie: špagety č. 5 sa vyrábajú v Neapole a svoje pomenovanie si vyslúžili vďaka podobnosti s tenkými motúzmi.
Orieškové Gianduiotti sú typické turínske čokolády, vyrábané výlučne z orechov Piedmont I.G.P, ingrediencií najvyššej kvality.
Aromatické, silné pesto s hľuzovkou na báze sušených paradajok a kešu orieškov.
Stačí ohriať a konzumovať. LaSelva Bio paradajková omáčka so syrom Ricotta. Omáčka je pripravená z paradajok dozretými na slnku a lahodným syrom ricotta, vyrobeným z ovčieho mlieka.
Crodino je vynikajúci taliansky aperitív, ktorý sa vyrába od roku 1964.
Delikátna aróma a intenzívna chuť Falcone Amaretti z nich robí ideálnu pochúťku či doplnok ku čaju a dezertným vínam.
Taliansky box obsahuje len tie najlepšie potraviny s tou najvyššou kvalitou. Obsahuje: prosecco, balzamikový ocot, grilovaný baklažán nakladaný v oleji, zelené olivy s kôstkou v slanom náleve, malinovo- kardamómová omáčka k syrom či ku grilovanému mäsu a údenú morskú soľ.
Vegánsky šalátový krém (ako majonéza) na hranolky, šaláty, dip.
Zemiakové gnocchi predstavujú veľmi bežný typ cestovín, pretože sú základom mnohých rôznych receptov.