tieto ryžové rezance sú prirodzene bez lepku, vďaka čomu sú vhodné pre celiatikov. Taktiež neobsahujú vajcia, laktózu a kvasnice - sú taktiež vhodné aj pre Vegánov. Sú skvelé na prípravu ázijskych jedál.
Organický práškový cukor je jemne rozomletý preosiaty granulovaný cukor bez viditeľných kryštálových častíc. Pre klasické pečivo v ekologickej kvalite.
Ajurvédska čierna soľ, tiež nazývaná Kala Namak, je špeciálna tradičná ajurvédska kamenná soľ, ktorá sa používa namiesto klasickej soli alebo ako aromatické korenie.
Panenský organický kokosový olej od COSMOVEDA je vynikajúci na pečenie, praženie, smaženie, na chlieb, na nátierky a do omáčok. mip Kokosový olej je tiež vynikajúci pri výrobe kozmetických a masážnych olejov.
Organická pasta Cosmoveda Tamarind mip je vynikajúcou sladko-kyslou súčasťou čatní a iných zeleninových, či strukovinových jedál. Tamarindová pasta dodáva indickým mip omáčkam svetlo hnedú farbu a typickú sladko-kyslú chuť.
Asafoetida, u nás známa ako Čertovo lajno, je mip živica rastliny Ferula asafoetida obsahujúca sulfidy a foetidy. Pre jej vynikajúcu chuť a trávenie podporujúce vlastnosti by mala byť súčasťou každej domácnosti a kuchyne.
Kakao sa získava zo semien kakaovníka. Typické chute kakaa sa rozvíjajú počas fermentácie a praženia. Vďaka nízkemu obsahu kakaového masla má kakao so zníženým obsahom tuku výrazne silnú, horkú kakaovú vôňu. Prírodný kakaový prášok je možné použiť do koláčov aj na prípravu čokoládových dezertov. Chutí vynikajúco aj ako horká čokoláda na pitie!
Práškový cukor Naturata je práškový cukor zo surového trstinového cukru v kvalite demeter. Na polevy dezertov a pečiva, ako aj na pečenie jemných piškót. Trstinový cukor Demeter sa spracováva na práškový cukor. Jemné mletie cukru dáva tomuto práškovému cukru svetlú farbu. Dolaďte dezerty a rôzne sladké jedlá.
Jemná oriešková šošovica na rýchle organické varenie. Žltá šošovica je lúpaná zelená šošovica, ktorá po krátkom čase zmäkne. Pred varením ich netreba namáčať a sú pripravené na varenie už za 5-10 minút.
Jemná oriešková šošovica na rýchle organické varenie. Žltá šošovica je lúpaná zelená šošovica, ktorá po krátkom čase zmäkne. Pred varením ich netreba namáčať a sú pripravené na varenie už za 5-10 minút.
Sanpellegrino Sanbittèr je prvým nealkoholickým aperitívom. Jedná sa o symbol klasických talianskych aperitívov výnimočnej kvality vyrobený v Taliansku.
Táto čokoláda je vhodná pre celiatikov, alergikov na laktózu a fruktózu. Vybrané druhy kakaa a nádych bourbonskej vanilky pre neporovnateľný čokoládový pôžitok.
Chuť jablčného octu je ovocná a jemná a jeho buket je aromatický, sladkokyslý. V porovnaní s inými octmi obsahuje jablčný ocot množstvo minerálov, stopových prvkov, enzýmov a pektínov, ktoré ho robia obzvlášť cenným.
Stačí ohriať a konzumovať. LaSelva Bio paradajková omáčka so syrom Ricotta. Omáčka je pripravená z paradajok dozretými na slnku a lahodným syrom ricotta, vyrobeným z ovčieho mlieka.
Tento praktický balíček cukríkov sladených xylitolom sa zmestí do každej tašky. Zažite čistú osviežujúcu príchuť mäty na cestách alebo ako osvieženie medzi jedlami.
Škrob je prirodzene bezlepkový, je vhodný aj pre celiatikov. Škrob sa tradične používa na viazanie omáčok a na zahusťovanie rôznych potravín alebo na jemné pečivo.