GUDUCHI® so škoricou je stimulujúca a zdravie podporujúca ajurvédska bylinná zmes, ktorá sa skladá z listov a stoniek Guduchi (Tinospora Cordifolia) a lístkov škorice. Táto zmes zlepšuje trávenie a metabolizmus, podporuje imunitu a vyživuje reprodukčný systém.
Organický práškový cukor je jemne rozomletý preosiaty granulovaný cukor bez viditeľných kryštálových častíc. Pre klasické pečivo v ekologickej kvalite.
Organická vegetariánska bolonská omáčka, zo starostlivo vyberaných surovín. Omáčka pripravená na lasagne či špagety. Stačí ohriať a môže sa konzumovať.
Tuniak žltoplutvý v slanom náleve v sklenených nádobách sa vyrába zo starostlivo vyberanej suroviny iba pridaním vody a soli, aby sa zachovala chuť tuniaka a prírodná vôňa mora.
Kokosový cukor sa získava z nektáru kokosových kvetov. Má nižší glykemický index ako obyčajný cukor, teda je skvelou variantou ochutenia pokrmov a nápojov pri cukrovke.
Stačí ohriať a konzumovať. LaSelva Bio paradajková omáčka so syrom Ricotta. Omáčka je pripravená z paradajok dozretými na slnku a lahodným syrom ricotta, vyrobeným z ovčieho mlieka.
Najsilnejšia Boss omáčka na stupnici pálivosti podľa obsahu kapsaicínu. Papričky Dragon Breath a Carolina reaper su tie najsilnejšie na svete a zároveň sú hlavnou zbraňou Jedovatého škorpióna. Obsahujú až 2 400 000 SHU !! Pre to sme ich množstvo upravili na hodnotu ktorá začiatočníka nezabije ale zároveň skúseného užívateľa neurazí. Spojenie chutí jahôd a rajčín prináša na trh zatiaľ nepoznaný zážitok.
Prvá z omáčok zo série čili s najnižším stupňom pálivosti podľa obsahu kapsaicínu. Vhodná aj pre začiatočníkov. Príjemná sladká chuť jahôd a sila karibských papričiek scot bonnet roztancujú vaše chuťové poháriky na maximum. Sladká jahoda vám vytvorí nový zážitok z konzumácie mäsa, syrov, hranoliek alebo nachos... Fantázií sa medze ne kladú a je iba na vás ako s ňou naložíte. Obsahuje kúsky jahôd.
Hnedé ľanové semienko je jednou z najznámejších odrôd ľanového semena, ktoré existujú. Dá sa použiť rôznymi spôsobmi – ako prísada do müsli alebo na výrobu oleja. Hnedé ľanové semienko má jemnú orieškovú chuť. Keďže ľanové semienko veľmi nafukuje, mali by ste dbať na vysoký príjem tekutín!
Odvodený názov od talianskeho slova farfalla (motýľ), farfalle alebo „motýlie cestoviny“ je mimoriadne všestranný strih, ktorý sa drží v kombinácii s hustou omáčkou, ako aj základom cestovinových šalátov.